## BELL SCHEDULE:

## **Regular Day**

7:45-8:37 1st Period (52 minutes)

8:41-9:33 2nd Period (52 minutes)

9:37-10:29 3rd Period (52 minutes)

10:33-11:25 4th Period (52 minutes)

11:25-11:50 Lunch A (25 minutes)

11:29-12:00 PRIDE Time B (31 minutes)

11:54-12:25 PRIDE Time A (31 minutes)

12:00-12:25 Lunch B (25 minutes)

12:29-1:20 5th Period (51 minutes)

1:24 - 2:15 6th Period (51 minutes)

2:19 - 3:10 7th Period (51 minutes)

## **Pep Rally Schedule**

7:45-8:30 1st Period (45 minutes)

8:34-9:19 2nd Period (45 minutes)

9:23-10:08 3rd Period (45 minutes)

10:12-10:57 4th Period (45 minutes)

10:57-11:22 Lunch A (25 minutes)

11:01-11:32 PRIDE Time B (31 minutes)

11:26-11:57 PRIDE Time A (31 minutes)

11:32-11:57 Lunch B (25 minutes)

12:01-12:46 5th Period (45 minutes)

12:50-1:35 6th Period (45 minutes)

1:39-2:25 7th Period (46 minutes)

2:25-3:10 Pep Rally (45 minutes)